Prémium szolgáltatásunk (legalább) egy hónapra vehető igénybe, mely az elmélyült, folyamatos, fejlesztő visszajelzésekre épülő munkát teszi lehetővé.

A négyhetes program tartalmaz nyolc 50 perces magánórát. Ezeket tetszőleges csoportosításban lehet igénybe venni, amit a tanulás tervben rögzíteni kell.

Magánóráinkon mindig a személyre szabott, következetes munkán van a hangsúly. A magánórákat vagy személyesen Budapest belvárosában tartjuk, vagy helyszíntől függetlenül, online a tanulók választása szerint.

Az előre megadott heti ingyenes konzultációs időpontokban, a 15 perces „fogadóórák” alkalmain van lehetőség a szülők tájékoztatására, illetve az egyéni munka során felmerült kérdések, elakadások gyors tisztázására is.

Mindezeken túl a tanulót visszajelzéseinkkel folyamatosan segítjük, és a hónap végén egy részletes, az elért sikereket és a fejlesztendő területeket összefoglaló írásos értékelést is készítünk.

A szolgáltatás részeként ingyenes tananyagot bocsátunk a tanulók rendelkezésére.

A legtörekvőbb, rászoruló diákoknak ösztöndíj programot hirdetünk. Ennek részletei és a jelentkezés lehetősége itt érhető el.

A lenti jelentkezési lap kitöltését követően az ingyenes személyes, online vagy telefonos konzultáció után véglegesítjük a jelentkezést. Ezen a megbeszélésen a konkrét céloknak és időbeosztásnak megfelelő tanulási tervet készítünk.

JELENTKEZÉSI LAP >