Programozott online felkészítés kémiából.

Az előfizetésen belül a tanuló választhat egy elméleti vagy számolási témakört, melynek kapcsán naponta, emailben kap feladatokat. Elméleti téma esetén ez tanulókártyákkal egészül ki, mely egy tudományosan bizonyított, hatékony tanulási módszer a definíciók, fogalmak, tételek megjegyzéséhez. Ha számolási témát választ a tanuló, akkor minden nap két-három számolási feladatot kap emailben, melyekhez videós megoldókulcsot is biztosítunk. Ennek célja a mindennapi gyakorlás elősegítése. Egyes témakörök feldolgozási ideje a témák nehézségtől és a tananyag mennyiségétől függően eltérőek.
A szolgáltatás része még egy 15 perces, egyéni konzultáció a téma végén, melyben a diák személyes visszajelzést kap munkájáról.

Egy heti előfizetés 2000 Ft-ba kerül. Egy-egy témakör javasolt feldolgozási ideje a jelentkezési lapon látható.

Érdemes ezt a szolgáltatást párhuzamosan használni az „Ajánlataink”-ban ingyenesen felkínált oktató videókkal. Az emelt szintű érettségi teljes elméleti tananyagát összefoglaló videók folyamatosan bővülnek.

A jelentkezési lap kitöltését követően az ingyenes online vagy telefonos konzultáció után véglegesítjük a jelentkezést. Ezen a megbeszélésen a konkrét céloknak és időbeosztásnak megfelelő tanulási tervet készítünk.

JELENTKEZÉSI LAP >