Szeretnénk, hogy az általunk kínált kiemelkedően hatékony és eredményes tanulási segítség minden céltudatos tanuló számára elérhető legyen, anyagi lehetőségeiktől függetlenül. Ezért a legtörekvőbb diákoknak ösztöndíj lehetőséget hirdetünk.
Ez a lehetőség jelenleg még csak korlátozott számban elérhető, ezért ennek a programnak a bővítésére további szponzorokat keresünk.

Olyan tanulók jelentkezését várjuk, akik valamilyen megmérettetés előtt állnak (érettségi, nyelvvizsga, felvételi stb.), és a felkészülésben segítséget igényelnek.

Bármelyik tantárgyunkra (kémia, angol, magyar) lehet jelentkezni, most 6 ösztöndíjat hirdetünk meg:
Két 100%-os ösztöndíjat (nincs fizetési kötelezettség)
Két 75%-os ösztöndíjat (2000 FT/tanóra)
Két 50%-os ösztöndíjat (4000 FT/tanóra)

Az elbírálás időszak alatt (amely a jelentkezési időszakot követő hét nap) felkeressük az általuk választott módon a jelentkezőket egy beszélgetésre (személyesen, online, vagy telefonon), majd a döntés után, az elbírálási időszak végén felajánlunk egy-egy ösztöndíjat a kiválasztott diákoknak. A döntésnél figyelembe vesszük a jelentkezők célját és céltudatosságát, a cél megvalósíthatóságát, illetve nem utolsó sorban a jelentkezők szociális helyzetét.

Az ösztöndíjprogram megpályázása az itt elérhető űrlap kitöltésével lehetséges. A támogatásban részesülők kiválasztása személyes interjút követően történik.

Az ösztöndíjprogram fenntartásában és bővítésében támogatóinkra támaszkodunk. Ha szeretne mecénásaink köréhez csatlakozni, a magyar fejlesztésű Donably platformján tudja azt legkönnyebben megtenni. Támogatói programunk részleteiről itt tájékozódhat: