Az ösztöndíjprogram támogatóink anyagi hozzájárulásával működik. Szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának támogatóink köréhez, így segítve munkánkat, hogy minél több arra érdemes tanulónak biztosíthassunk lehetőséget megvalósítani céljait.

A támogatás többféle formában is történhet:

Kisebb összeggel, de havi rendszerességgel is hozzá lehet járulni az ösztöndíjprogam fenntartásához a magyar fejlesztésű Donably felületén, ahol három csomag közül lehet választani. A havi befizetésket egy kattintással bármikor fel lehet függeszteni.

Ha másféle, vagy nagyobb összeggű támogatást szeretne nyújtani, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon. Az ott kiválasztott  módon jelentkezni fogunk, hogy megbeszéljük a részleteket.

Elfogadunk másfajta támogatást, hozzájárulást is  (például tanszerek, tankönyvek stb. formájában). Ha egyéni módon szeretne hozzájárulni a munkánkhoz, szintén a SZPONZORI KAPCSOLATFELVÉTEL űrlapon jelezze ezt.

Visszajelzés és tájékoztatás

Támogatóinknak, vagyis mecénásainknak tájékoztatást nyújtunk adományaik felhasználási módjáról. Ez történhet személyes találkozókon és közös beszélgetéseken, ahol az oktatás egyéb aktuális kérdéseit is érinthetjük.
Történhet hírlevelünk és személyes email küldésével is, amelyekben beszámolunk eredményeinkről, tanítványaink sikereiről.